Kiadó szállás Felsőszölnökön

2014. július 21., hétfő

A megtérés helye

A Hármashatár (Magyarország, Ausztria, Szlovénia) magyarországi részén, közvetlenül a határkőnél fekszik Felsőszölnök települése. A település János-hegyi része több száz éve lakott. Itt található a vendégház, mint a nyugalom és romantika szigete.


A romantikus, abszolút csendes, természetközeli, spirituális erőt sugárzó helyen lévő vendégház tulajdonosa egy német remete, aki az Ordo Sankt Wigberti bencés szerzetesrend tagja.



A három részből álló tanya, saját bejárattal, a szomszédok tekintetétől teljesen elzárva került kialakításra. A vendégfogadónak különálló bejárata, és terasza van.  A házban 2 kétágyas, és 2 egyágyas szoba található, gyerekágy számára extra lehetőséggel. Két fürdőszoba van, mindkettő tusolóval és WC-vel ellátott.



A tágas konyha önellátásra berendezett, a tájegység hagyományos konyhája nyújt lehetőséget a maguk számára főzni-sütni vágyók részére, eredeti kemencével és sparherddel.




A ház mögött található a grillező, ahonnan szép panoráma nyílik a felsőszölnöki dombokra, rétekre, ide alkalomadtán a vadak is betévednek. Itt található a kút, mely a saját forrásvizet biztosítja. Az 1 hektár kiterjedésű tanyán kempingezni is lehet. Vendégeink a lugas alatt ülve élvezhetik a szlovén hegyláncok látványát a gyümölcsösök és szántók hátterében.



Forró napokon a hűvös, rusztikus kialakítású borospincében megkóstolhatóak a ház saját borai, pálinkái és más gyümölcsökből készült italai.



Elérhetőségeink:

Felvilágosítás és foglalás németül és angolul
Information and reservations German and English
A ház tulajdonosa Thomas Roesler
+436506739438

Ein Ort der Einkehr

Dieser romantische, ruhige Ort mit hoher spiritueller Kraft befindet sich im ungarischen Grenzzipfel des Dreiländerecks A/HU/SLO im Ort Felsőszölnök auf dem Johannesberg.
Der Gästetrakt ist separat. Es gibt zwei Zimmer mit Doppelbett und 2 Ein-Bett-Zimmer, jeweils mit Aufbettmöglichkeit für Kinder. Die traditionelle Küche mit originalem Kochherd ist für Selbstversorger ausgestattet. Es gibt zwei Badezimmer, jeweils mit Dusche und WC. Man sitzt auf der von Weinlaub überrankten Terrasse und genießt den Blick zu den slowenischen Hügelketten über Wiesen und Obstgärten.
Der kühle Weinkeller lädt in rustikalem Ambiente zur Verkostung von Wein und Obstbränden ein.


 https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?src=shareaholic&u=http://orsegipihenes.blogspot.hu/
https://plus.google.com/share?url=http://orsegipihenes.blogspot.hu/

  

      



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése